Individuele coaching en/of Stembevrijding.

Hoe ziet een coaching sessie er uit?   

Wil je graag intenser leven, je leven meer in eigen hand nemen? Zijn er patronen die je wilt onderzoeken of meer leven vanuit je ware zelf en in verbinding? Misschien ben je op zoek naar je hartsverlangen. Dan nodig ik je uit om samen met mij op ontdekkingsreis te gaan om vanuit nieuwsgierigheid je bestaan onder de loep te nemen. 

In de eerste sessie maken we kennis met elkaar en leg ik mijn manier van coachen uit. Daarna verkennen we je situatie om tot een heldere vraagstelling te komen. Dat wordt het vertrekpunt. 

Tijdens deze ontdekkingsreis zetten we hulpbronnen in zoals stembevrijding, kunstzinnig werk (schilderen, boetseren), gebruik maken van je lichaam en stem, muziek, visualisatie en meditatie, beweging en ontspanning. Het gaat er om wat bij jou past.

Je hoeft hiervoor niet artistiek te zijn. Het gaat erom authentiek te zijn om zo een veranderingsproces op gang te brengen en je inzichten te geven.

Aan het eind van iedere sessie krijg je een opdracht waarmee je thuis aan de slag gaat zodat je je nieuwe inzichten kan integreren in je dagelijks leven. Dit maakt de coaching heel concreet.

Een coaching traject bestaat doorgaans uit 6 tot 8 sessies van ongeveer vijf kwartier. Dit is afhankelijk van je vraag. Het kan ook zo zijn dat je na 1 à 2 sessies weer verder kan.

Voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek ben ik telefonisch of per email bereikbaar.
Zie hiervoor het contactformulier.