Ervaringen

Ingrid heeft mij diverse keren geholpen om mijn verborgen creativiteit naar boven te halen.

Zij deed dat met volle aandacht, oordeelloos en vol passie.

Niets was voor haar te gek en haar openheid en creativiteit hebben mij gemotiveerd om te experimenteren met creativiteit. Ik pluk daar nog steeds de vruchten van. Bedankt Ingrid!

Ank – mobiliteitsadviseur

Ben je op zoek naar een coach: dan ben je bij Ingrid Sleegers in “warme” handen!

Met veel plezier denk ik terug aan de coachings sessie met Ingrid Sleegers.

Op  speelse en  creatieve wijze begeleidt zij je: daarbij gebruik makend van bv meditatie, rollenspel en andere kunstzinnige vormen waardoor je de gestelde vraag samen op een creatieve manier kunt uitdiepen.

Ingrid voelt steeds dichtbij:  letterlijk en figuurlijk, het voelt heel vertrouwd om samen met haar op weg te gaan.

Haar stijl van coachen kenmerkt zich door: aandacht, integriteit en voelbare betrokkenheid: dat is wat het zo prettig maakt en daarom zou ik haar aan iedereen aanbevelen!

T van den Heuvel

Ingrid heeft bij Humanitas voor het project Gesprekken van Mens tot Mens een workshop over rouw en verlies gegeven. De animo van onze vrijwilligers hiervoor was groot.

De workshop bestond uit een theorie- en praktijkgedeelte. Tijdens de theorie was er ruimte voor interactie. De praktijk bestond uit onder meer een klei-opdracht over een persoonlijk verlies en een gesprek waarbij je de ander hierover vertelde. Dit maakte veel los. Na afloop waren de reacties positief.

Wij hebben Ingrid ervaren als een warm en hartelijk persoon die zorgvuldig en integer te werk gaat. Vooral het passend maken van de workshop voor onze doelgroep hebben wij zeer gewaardeerd.

Nicole Schilders
Vrijwilligerscoördinator
Humanitas